Sunshine Divers
PADI 5 Star IDC Centre
Small Groups
Fun Learning Experience

Sunshine Divers ligt direct aan het strand in de baai van Chalok Baan Kao en je vindt hier alles waar je naar op zoek bent op dit gemoedelijke enontspannen eiland 

DSC 4869

•    Fantastisch uitzicht op Budha Rock en Ang Thong Marine Park
•    Je kunt heerlijk ontspannen in de Easybar met een lekkere cocktail of thais biertje.
•    Heerlijk eten in ons restaurant waar lokaal eten word geserveerd tegen lokale prijzen.
•    Bungalows en appartementen in verschillende prijsklassen waardoor het onderkomen op het budget afgestemd kan worden. Uiteraard hebben we ook   kamers met airco.
•    Maximaal 4 personen per groep zodat ermaximaal en persoonlijk aandacht geschonken kan worden tijdens de duikopleiding.
•    Eigen zwembaden voor de zwembadtraining (skill-practice).
•    Gratis WIFI voor onze gasten en GRATIS transfer van-en naar de pier.

PADI Discover SCUBA Diving (DSD)/ 1 dag  Cost: 2,000 Baht

Ontdek de schoonheid van de onderwaterwereld en maak een proefduik. Na theorie, en wat basis oefeningen maken we een ondiepe duik van maximaal 12 meter. Deze duik staat volledig in het teken van plezier hebben. Echt een speciale belevenis.

PADI Scuba Review / 3 uur  Cost: 1,500 Baht

Heb je langer dan 6 maanden niet gedoken dan raden wij een opfris-cursus aan. Tijdens deze Scuba Revieuw passeren alle geleerde oefeningen de revue. We trainen dit in ons eigen zwembad en uiteraard kan aansluitend direct gedoken worden op de duikstekken rond Koh Tao.

PADI Open Water Cursus / 3 ½ dag  Cost: 7,800 Baht

De opleiding opent de deur naar een nieuwe, fantastische wereld. Wordt Open Water Duiker en beleef de onderwaterwereld van dichtbij ! Je leert van A tot Z wat duiken inhoud na 3 ½ dag ben je een volwaardig
duiker. Na de opleiding mag je zelfstandig, samen met een buddy afdalen naar een maximale diepte van 18 meter

PADI Advanced Open Water Cursus / 2 dagen  Cost: 7,500 Baht

Met deze populaire en interessante opleiding mag je tot een diepte van 30 meter duiken en de dieper gelegen duikstekken te bezoeken met prachtige koralen en nieuwsgierige bewoners. De opleiding bestaat uit het maken van 5 adventure duiken waarvan de Diepduik (max 30meter) en de Navigatieduik verplicht zijn.

PADI Rescue Diver + EFR / 4 dagen Cost: 11,900 Baht

De volgende stap en wellicht de vooropleiding van je Divemaster. Je leert hier omgaan met kleine maar ook grotere duikongevallen. Hoe voorkom je ze hoe manage jij deze situatie. 4 duiken worden er gemaakt tijdens de opleiding gecombineerd met theorie. Inbegrepen zit ook de EFR (Emergeny First Responder) course. Hier leer je alle vaardigheden die komen kijken bij Eerste Hulp, Tweede Hulp en Reanimeren.

PADI Divemaster  Cost: 25,000 Baht + Materials & PADI Fees

De Padi Divemaster Cursus tilt je naar het eerste stadium van professioneel duiker binnen het Padi trainingssysteem. Als Divemaster ben je onmisbaar tijdens opleidingen als het gaat om het begeleiden en assisteren van de studenten. Na een korte stage mag je introductieduiken geven en de studenten net zo enthousiast maken als we zelf zijn! De duur van de opleiding varieert van 4 weken tot een aantal maanden. Bij Sunshine Divers train je in een hoogstpersoonlijk en ontspannen omgeving. Wil je meer weten, neem dan contact met ons op!

Book Now button dkblue 0104 md