Sunshine Divers
PADI 5 Star IDC Centre
Small Groups
Fun Learning Experience

Sunshine Dive Resort är beläget direkt på stranden vid Koh Taos sydspets, Baan Kao
Chalok. En strand med avslappnad atmosfär och genuin känsla.

Boende

Valmöjligheterna sträcker sig över hela registret, från barnfamilj till backpacker. För dig som genomgår din dykutbildning med oss under kursens gång.

DSC 4869

Bar och restaurang

Koppla av i någon av våra hängmattor, prata om dagens dyk vid Eazy bar, eller upplev thailändsk matkultur i vår restaurang.

Vår resort

Som vår gäst finner ni alla bekvämligheter inom ett och samma område. På första parkett blickar man ut över en skyddad vik med en kritvit sandstrand och turkost vatten. Borta vid horisonten reser sig nationalparken Ang Thong upp ur vattnet.
Här på Sunshine Divers erbjuder vi utbildningen i mindre grupper med ett maximalt antal av fyra elever till en instruktör och vi strävar efter att göra er upplevelse oförglömmlig. Vi tror på undervisning i ert modersmål med personal och material tillika.
Undervisningen jag erbjuder är på svenska. Fördelen med detta är en bättre förståelse för de teoretiska avsnitten av kursen. Även med god förståelse för engelska kan den delen vara överväldigande.
Vi på Sunshine Divers önskar er varmt välkommna att starta era dykävntyr med oss.

PADI Discover SCUBA Diving (DSD)/ 1 Dag  Cost: 2,000 Baht

Hur är det att andas undervattnet? Är det verkligen som att sväva i rymden? Funderar du på en grundkurs men vill prova innan du bokar är detta kursen för dig. Vi börjar i poolen med några grundläggande övningar tillsammans med lite teori. Sedan gör vi vårt första riktiga dyk i havet.

PADI Scuba Review/ ca.3 timmar  Cost: 1,500 Baht

PADI SCUBA Review/ ca. 3 timmar Denna kurs är för dig som varit en längre tid ur vattnet och känner behovet av att uppdatera dina kunskaper inom teori och dina färdigheter i vattnet. Kursen tar cirka 3 timmar och genomförs antingen i någon av våra pooler eller i havet.

PADI Open Water Kurs/ 4 Dagar  Cost: 7,800 Baht

Funderar du på att ta dykcertifikat? Då är Open Water kursen den rätta för dig. Du lär dig grunderna såväl teoretisk som praktiskt. Efter avslutad kurs är du certifierad att dyka tillsammans med en parkamrat till 18 meters djup. PADI är den största internationella organisationen vilket gör att du kan dyka med ditt certifikat vart du än befinner dig i världen.

PADI Advanced Open Water Kurs/ 2 Dagar  Cost: 7,500 Baht

Denna kurs ses som nyckeln till all dykning runt om vi världen. Lär dig planera och genomföra djupdyk till 30 meter på ett säkert sätt. Förbättra dina färdigheter inom navigation och lär dig dyka med din parkammrat utan instruktör. kursen sträcker sig över 2 dagar och består av 5 dyk varav du själv väljer innehållet i 3 av dem. Testa undervattens fotografering eller kanske åka runt på en undervattens moped, möjligheterna är ändlösa.

PADI Rescue Diver + HLR/  4 Dagar   Cost: 11,900 Baht

Som Rescue Diver finslipar vi dina färdigheter och du lär dig utveckla en förståelse för säker dykning. Förmågan att kunna tänka bortom sig själv och se till gruppens behov väger tungt under denna kurs. Kursen täcker HLR och sjukvård från grunden. Rescue Diver kursen är för många den roligaste utbildningen och samtidigt den mest givande.

PADI Divemaster   Cost: 25,000 Baht  + Materials & PADI Fees

Ditt första steg in i den professionella nivån av nöjesdykning börjar med PADI Divemaster kursen. Arbeta sida vid sida med en instruktör och expandera dina kunskaper, utveckla dina ledarskap fördigheter och förbättra din förmåga i vattnet till en professionell nivå. Som Divemaster öppnar en ny värld av möjligheter sig. Låt dykningen ta med dig på en resa till världens alla hörn och arbeta med det som gör livet värt att leva.

Book Now button dkblue 0104 md