Home
FacilitiesDive CoursesPADI ProDive SitesSunshine BlogSunshine Logo
contact address
Contactcontact iconBooking

Staff

Become a PADI Pro
Click here for PADI Divemaster and Instructor Level Courses
Facebook Twitter YouTube
ScubaEarth Project Aware - Sunshine Divers

Flyer Downloads

German
French
Spanish
Dutch
Swedish
Italian
Italian

PADI e-Learning

Film on Koh Tao
FILM ON KOH TAO

Take home memories of your underwater experience!


 

Sunshine Divers
Welcome
photos
shadow

WELKOM BIJ SUNSHINE DIVERS

line

"Waarom kiezen voor Sunshine Divers?"

Duik samen met Sunshine Divers rond Koh Tao, gelegen aan de zuidelijke bay in Chalok Baan Kao. Ons 5 star Gold Palm IDC Centre is een van de leiders in Azië op het gebied van de bijdrage die we leveren aan de duikbranche wereldwijd.

Een kleine duikschool waar een ontspannen sfeer heerst en we werken met kleine groepen. Hierdoor bieden we een persoonlijke duikopleidingen aan op alle niveau's.

Ons doel is om onze studenten de beste opleiding te geven, waar we gebruik maken van up-to-date materiaal en volledig professioneel duikmateriaal. Hierdoor weten we zeker dat de opleiding bij Sunshine Divers in het teken van professionaliteit en plezier bestaat.

line

"Duiken – Waar begin je?"

Als je nog niet zeker weet of duiken geschikt voor je is probeer dan eerst een introductieduik door middel van een Discover Scuba Dive. Als je het leuk vindt kun je verder gaan met Padi Scuba Duiker of Padi Open Water Duiker. Je introductieduik kun je gebruiken als credit voor deze twee vervolgopleidingen. Wil je je verder ontwikkelen als duiker dan kun je deelnemen aan de adventure duiken. Je kunt kiezen voor Padi Adventure duiker, Padi Advanced duiker, Padi Specialty duiker en Padi Rescue duiker waar je veel voordeel uit haalt.

Bij Sunshine Divers, Koh Tao-Thailand leiden we je van niet duiker of getrainde duiker op tot het professionele niveau van Divemaster of Padi Open Water Instructeur. Door onze professionele stages die je loop bieden we je ongelimiteerd duiken en de mogelijkheid om de nodige ervaring op de doen voor de toekomst in de duikindustrie.

Als het diepduiken je helemaal aanspreekt kun je ook kiezen voor deelname aan Technisch duiken. We gaan hier verder dan de maximale diepte van 40 meter bij Recreatief duiken. Door gebruik van meerdere gasmengsels hebben we een langere bodemtijd en werken we met decompressie tabellen. Koh Tao is een zeer geschikte plek voor gevorderde duikers en duikers die Technisch duiker willen worden.

line

"Wat biedt Sunshine Divers jou?"

Ons team van instructeurs komt van over de hele wereld, daarom kunnen wij je duikopleiding in je eigen taal geven. Tijdens onze kleine groepen van maximaal 4 personen brengen wij jouw vaardigheden op een hoger level in een zeer persoonlijke sfeer.

Ons duikteam kent alle duikplaatsen rond het eiland en we zijn voorzien van onze eigen boot. Daardoor bieden wij de duikervaring waar je naar op zoek bent. Nogmaals, onze groepen zijn klein en daardoor de mogelijkheid om duikers met het zelfde niveau bij elkaar te brengen. Je kunt duiken naar een diepte naar keuze en we bieden 5 duiken per dag aan. Twee in de ochtend, twee in de middag en een nachtduik.

line

"Wat hebben Chalok Baan Khao en Koh Tao paradijs jou te bieden?...."

Naast onze duikschool bieden we ook accomodaties aan voor zowel backpackers als vakantiegangers. Er zijn verschillende restaurants langs de baai waar een variëteit aan lekkernijen worden aangeboden. Ook vind je hier pinautomaten, internet café's en medische faciliteiten.

Koh Tao mag dan een klein eiland zijn maar het heeft veel te bieden. Naastgelegen baaien zoals "Shark Bay" en "Aow Leuk" zijn makkelijk te bereiken en je kunt hier prachtig snorkelen, lekker eten en ontspannen op het strand. Of je nu wilt wakeboarden, rotsklimmen, in de trapeze wilt hangen, Thai boxen wil zien, uit wilt gaan of gewoon op het strand wilt liggen ? Jij bepaald!

Voor meer informatie of als je direct wilt boeken neem dan contact met ons op via info@sunshine-diveresort.com. Je kunt ons ook altijd bellen op 0066-77-456-597

 

Courses offered in
EnglishFRDENLGermanNorwaySVDAHEJATH
photos
JULY - SEPT 2011
SUMMER PROMOTION
ON DIVE COURSES
Click here for Further Information

 
 
Design & Photos: AIR | Graphic Artisan